nostalgitrip

Satt och kollade igenom en gammal digitalkamera som jag hade när jag var 17-18 fick en liten nostalgitrip där.
Hittade en bild på mig då jag var jättesmal c 50 kg saknar verkligen den tiden, önskar att jag kunde bli lika smal igen troligtvis inte men ska allt försöka gå ner mer, mycket mer det behövs verkligen.

Ikväll blir det en lugn kväll med god mat och kanske någon film.

Hoppas att alla får en bra kväll!

nya byrån

Nu har jag äntligen satt ihop byrån jag köpte igår det tog dock ett tag då jag hade blandat ihop två skruvar så fick leta efter det stället där enda satt och byta plats på dom.
Det blev en hel del shopping igår, blev nog lite väl mycket men det gör inget. Passade på att köpa lite nytt till köket också när jag ändå var på ikea.

Allt som är på byrån köptes också igår.

Datumet är helt fel, tog med en gammal kamera.


Familj

Fick träffa pappa idag dock en väldigt kort stund, han kom med sakerna vi sa hej pratade lite och sen åkte han iväg, vet ju hur jobbigt det är att åka upp till norrland vid lunchtid så det gäller att vara ganska snabb så länge det inte är så mycket trafik.

Efter att pappa åkte så åkte vi in till stan och köpte glass och som vanligt så slukade han nästan hela glassen själv, när det inte gick snabbt nog så började han gapa och säga aaah amam.
Passade på att utnyttja bonuschecken jag fick från Åhlens också fanns inte så mycket intressant egentligen.

Det blir nog en tidig kväll har varit vaken i mer än ett dygn nu. Men innan dess blir det film och mys.

Im in love!

Har äntligen fått hem kläderna från Hm som jag beställde förut känns smidigare att beställa därifrån då jag ändå inte kan prova kläderna och är så jävla glad att jag gått ner i vikt och klädstorlek så nu kan jag snart ha alla kläderna som jag kunde ha innan sonen föddes, eller ja det är en bit kvar men vill inte bli så smal på det sättet igen.

Nu ska jag städa så det blir fint för på lördag kommer pappa hit och hälsar på i 1-2 timmar och sen åker han vidare hem till till norrland och stannar där i nästan en vecka så får se om jag har turen att få träffa han när han är på väg ner till västkusten igen.

Innan jag städar blir det nog balkonghäng och jordgubbar!

Lyckan har vänt

Nu tror jag verkligen att det kommer att uppdateras mer!
Lyckan har vänt!

Har äntligen kunnat börja tänka på framtiden något jag länge har blundat för, vaknar varje dag med ett leende på läpparna och går varje dag med leendet.
På lördag kommer äntligen pappa hit har bett han ta med lite saker som ligger kvar hemma hos han ska försöka hämta lite sen när jag åker ner men vet dock när.
Ska få hem Leo´s bebiskläder ska rensa bland allt och sen lägga undan en del som är värt att spara och väcker minnen, vill inte påminnas om det som hänt vill inte titta i backspegeln.
Känner att det är dags att släppa allt nu vi tar en dag i tagen men nu har jag börjat planera månad för månad jag har äntligen blivit lika impulsiv som jag varit kunna vakna känna glädjen och bara vakna väcka leo och senare stå vid hållplatsen och invänta bussen som tar oss ner till stan.
Ska ner till stan varje dag nu hela veckan och gå till parken med han så han får leka och gunga.
Lyckan känns så främmande på ett sätt, det var väldigt längesen trots att en del ser leendet varje dag men ingen vet vad som döljer sig under ytan jag försöker alltid dölja det då jag träffar alla för att sedan kunna ta itu med det själv men för varje dag har det blivit bättre vi lever vi mår bra och jag känner inte dödsångesten som jag kännt länge.
För jag vet att när det är dags så är det för att kroppen inte orkade hålla kvar han länge visst jag är riktigt rädd för att det ska hända snart, men jag vet att ingen av oss mår bra om jag ska grubbla på det varje dag.
Jag skämmer bort han varje månad vi busar och myser varje dag min älskade lilla kille.
När det är dags så är det dags men idag och imorn är det inte dags så varför grubbla?

Just nu så sover min lille gofis och om bara några timmar kommer han vakna med ett leende och ligga och sprattla i sängen av lycka när jag kommer in.
Imorn tidigt på morgonen bär det av till stan, ska in och hämta mina kläder och köpa något nytt till hans rum.


Dilemma

Har kommit på ett dilemma nu, jag ska hämta ut paket på posten nu på onsdag och har fått numret på mobilen och mobilen är död så jag hoppas att det skickas hem en avi nu till veckan så jag kan hämta det.
Är ju så nöjd med det jag beställde så skulle kännas trist att skicka tillbaka det.

Massa pyssel

Dagarna känns så himla långa nu för tiden. Knappt något dagis efter som att han varit sjuk fram och tillbaka sen 1 februari innan han började på dagis var han knappt sjuk.
Har varit utan mobil ett tag nu och kommer fortsätta så till minst 22-23 tror jag då laddaren har pajjat hoppas verkligen inte att det  är telefonen för då blir jag galen.

Har en massa planer för den här månaden men vet inte vad jag ska skippa vill ju göra fint här hemma men samtidigt ha en tatuering men får se hur mycket det kommer att kosta är inte säker på det än. Men lär nog sluta med att jag skiter i tatueringen och fixar i ordning här hemma så det blir mysigt det lutar iallafall åt det håller just nu.
Älskar att få pyssla här hemma och speciellt skönt så jag inte kan jobba.
Så på månaden den 25e ska jag förhoppningsvis köpa byrån jag har kollat på så länge och varför inte två på samma gång?
Måste köpa en sängram och en till säng, nya gardiner, blommor och krukor.
Det är en hel del som står på min lista just nu och på onsdag ska jag hämta ut mina kläder som jag har beställt hoppas bara boyfriend jeansen passar.
Sen efter den 25e blir det ev att linnea klipper mig eller så går jag till salongen vet ej hur jag ska göra, tänkte unna mig lite små saker den här månaden och nästa lördag kommer äntligen pappa saknar han otroligt mycket!
Känns skönt att jag kan prata med han om allting nu för tiden och att han kan prata med mig och allt, så roligt att prata med han härromdagen och få höra att han sprudlar av glädje pratar om sin flickvän och hur hon är som person och hennes barn mm Nu har han verkligen träffat en toppentjej ska bli roligt att träffa henne när det nu blir.


En helt ny stil

Har fått en jäkla massa ideer för mig, tatueringar som jag funderat på länge och äntligen kommit på efter 5 år, mer piercingar och sidecut!
Så ska ner till grannen sen och kolla om hon har lust att fixa det åt mig, vet att hon gjorde en riktigt bra åt sin syrra för ett tag sen.
Nya kläder är beställda känns som om jag kommer att ha en helt ny stil snart känns skönt att ha gått ner en hel del i vikt och inte minst i omfång.

Idag ringde läkaren äntligen från genetiska då jag ville veta hur mina prov gick och om dom kommit fram till något, så jävla less jag blev när jag fick höra att dom inte gjort något test då dom tog helt fel rör!
Känns som om jag aldrig kommer släppa det och om jag nån gång blir gravid igen så kommer jag bara gå och oroa mig hela tiden för hur det kommer gå. Vill kunna släppa skiten och få 1 kg tyngd från mina axlar det andra 500kg släpper väl sen när jag bearbetat det i några år.


tatuerings/piercings planer

Gud vad jag är sugen på att göra en massa tatueringar, ska kolla upp priser på några ställen och hoppas hitta ett ställe som inte ar 800 för 3 bokstäver.

Ska tatuera "Let me take his place somehow" två svalor på bröstet och två dermal anchors vid bröstet.
Får se om jag hittar ett bra ställe isåfall kanske det blir 3 tatueringar på en månad och dermals när tatueringen är läkt.





Envishet

Nyss hemkommen efter en dag på stan en snabb visit på sjukhuset för att endast hämta ett papper.
Fick äntligen hämta min sticka på 3, när jag väl kommer dit och säger att jag ska hämta min sticka och ger tillbaka lånestickan så går han in på datorn och säger att stickan fortfarande är på lagning och frågar om jag fått något sms om att det är tillbaka, nej det hade jag inte fått men berättade att jag fått ett samtal av en kille som jobbade där och sa att min sticka skulle komma tillbaka till butiken igår. Fortsatte snacka om att jag skule fått ett sms och att det är kvar på lagning. Tur att man inte ger sig så lätt, efter ett tag så kollar han i datorn igen och går och kollar efter den och hör och häpna den låg där! Det hade blivit någon specialare så dom hade två ordrar på den så enligt ena låg den kvar på lagning och den andra var den i butiken.

Ska njuta av att internet funkar som det ska en stund sen ska jag gå och laga mat!

Lite nytt i garderoben


Mitt i hjärtat

Har hittat några låtar som jag alltid lyssnar lite extra på varje dag, bara blundar och lyssnar. Stänga ute allt och bara flyta med.
Det finns en massa bra låtar som träffar mitt i prick då tankarna är som värst, tankar om framtiden och hur det ser ut, jag försöker att inte tänka på framtiden för mycket men vissa dagar skulle det vara roligt att få göra upp några planer.
Att få roa sig med någon riktigt skoj, det var år och dar sen jag såg en riktigt bra film eller bara träffade vänner, ett år sedan jag träffade farfar och flera år sedan jag träffade mina syskon.
Vissa har jag tagit avstånd från och vissa har jag tappat kontakten med, vissa dagar känns det som om man inte har någon familj överhuvudtaget men ja dom finns ju där ett samtal bort!

What Are Words

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

And I know an angel was sent just for me
And I know I'm meant to be where I am
And I'm gonna be
Standing right beside her tonight

And I'm gonna be by your side
I would never leave when she needs me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

I'm forever keeping my angel close




skolletande

Sitter och kollar igenom en massa kurser, skulle vilja gå en tolk utbildning, hittade en skola som ligger en bit ifrån mig men där så ska man ha gått gymnasiet, känns skit då jag gick 2.5 år på gymnasiet och de enda kurserna som fattas är engelska och matte.
Hoppas att Leo slipper vara sjuk så mycket senare, så då kan jag börja plugga annars blir det jobb för min del, eller praktik vet ej vad som händer med den saken som min handläggare skulle fixa så ska ta och ringa upp han och se om han ordnat platsen.

På tisdag ska vi ev till ögonläkaren, får troligtvis ställa in beroende på om Leo blir bättre ikväll eller om det är samma skit. nästa vecka är det möte och någon gång nu i april så ska jag få träffa logopeden tror jag att det var och det ska även börja TAKK kurs på habiliteringen. Hoppas att det är passande tider så jag kan gå annars får dom fixa det på ett annat sätt.