Tankar som snurrar

Tänkte passa på att skriva lite medans Leo sover. Han har blivit förkyld igen och världens hosta har han haft så har inte blivit så mycket sömn för oss.
I torsdags så skulle vi ju till Sahlgrenska för att han skulle få nålar i muskler och leder för att se hur allt fungerar, usch ryser bara jag hör det.
Men läkaren ringde dagen innan och sa att läkaren var sjuk så ja då blev det inställt igen, vill bara ha det överstökat nu. Torsdagen den 4e då jag och T firar 1år så ska vi till läkaren igen, vet inte hur jag kommer känna just nu är mina tankar " Nee dom får inte göra illa min älskling!!" men jag vet att det dom ska göra är för hans bästa.

Alla läkaren säger ju att tankarna snurrar i skallen på en när man har fått beskedet oh ja det kan jag lova att dom gör.
Jag vet inte vad jag känner längre, för mina tankar snurrar alldeles för mycket. Dom kretsar kring att jag ALDRIG kommer veta hur han kommer må i framtiden hur han kommer utvecklas mm.

13q deletionssyndrom finns det ca 180 av i värden men just det min älskade pojk har är det inte många som har.
Har suttit och funderat på om jag skulle vilja göra fosterdiagnostik den dagen jag blir gravid, men mitt hjärta säger nej. Varför ska man gå omkring och oroa sig om man får reda på att något är fel och om det skulle vara något fel så är det ju min lilla älskling.
Och sen så är det större risk för missfall efter det, ja som ni ser mina tankar snurrar väldigt mycket!

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0