26 Mars

♥Känns som att sväva på rosa moln just nu. Känns skönt att prata ut om allt kring Leos avvikelse, allt som är kring det och det kan hända vad som helst och att han sen kan försvinna från oss. Det är en del som oroat mig länge, men nu när man pratat om det så känns det som om en tung sten släppt från bröstet!
Det jobbigaste just nu är att Leo inte går upp i vikt som han ska och måste få sondnäring för att kunna fungera och gå upp o vikt. Nu blir det månadskontroller på bvc för att se om han går upp i vikt, hoppas verkligen att jag får tag på dietisten snart så jag kan få hem maten, till dess är det välling och vanlig kost som gäller fast i dubbel uppsättning och nattmatning.
Är så glad för varje framsteg han tar, han måste kämpa mycket och jag vet att han tycker att det är jobbigt men trots det så skiner han alltid upp som en sol varje dag.

Längtar så otroligt mycket tills sovrummet är klart och hans lilla hörna är perfekt, han ska få det bästa och verkligen njuta av dom stunderna han inte måste tränas.
På onsdag så ska jag hämta hem hans gåstol, första gången han testade den så tokgrinade han och gillade den verkligen inte men det blir fem minuters metoden tills han trivs och tillslut lär han springa runt och riva hela hemma, och det får han gärna göra! 
Ska snart sätta mig ner och skriva ner allt som hänt från dag ett av hans liv, allt som hände på sjukhuset. Det kommer bli några sidor och många tårar däremellan.♥





Kommentarer
Liz

Han är så duktig och du har verkligen en Kämpe.

2011-03-28 08:13:19
URL: http://wifeey.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0