Livet rullar på

Äntligen kan jag skriva igen, har varit riktigt skrivsugen men har inte tålamod till att skriva i ett block när internet lägger av.
Har varit och bråkat med tre i 5 månader, nu är det andra gången min sticka åker in på lagning och jag hoppas att dom fixar det den här gången annars måste jag köpa en ny.
Är så less på dom så blir nog ett comviq istället, kanske funkar bättre vem vet.

Leo går på dagis 3 gånger i veckan och funkar riktigt bra, visst den första månaden så har han ständigt varit sjuk men han trivs som bara den.
När jag hämtar han så sover han oftast så det ser ut som han får värsta paniken när han ser mig och ska upp i famnen så fort som det bara går.
Det är verkligen härligt att vara mamma, det bästa som har hänt mig.
Leo börjar bli starkare och kan stå nu om jag håller i han men än har det inte blivit något tal får hoppas att det kommer igång snart. Känns jobbigt att inte höra vad han vill men som tur är så förstår jag vad han vill.
Idag blev det lite shopping, inte mycket för det blir mer imorgon.
Köpte iallafall två påslakanset från Hemtex känns härligt att kunna få köpa något bra och med kvalitet istället för att behöva tänka på pengarna när man köper nåt sånt.

Har pratat med min handläggare om sysselsättningar som skulle passa mig och förhoppningsvis får jag vara i Vivalla på dagarna, får se hur det går ska ringa till veckan och kolla om han pratat med dom och sen även säga att jag kan jobba mer än dom timmarna som var sagt då jag ska utöka tiden för Leo på förskolan.

Ne nu ska jag kolla på en bra film och sen lägga mig, imorn blir det sovmorgon till 8 Lyxigt!

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0