Sjukhus hit och sjukhus dit

Är så jäkla less på allt som har med sjukhus att göra nu!
Orkar inte hålla på att träffa läkarna flera gånger i månaden.
Fick en remiss till Barnkliniken på Sös för ett tag sen, ska få tid om 2-3 månader.
På måndag är det habiliteringen, efter habiliteringen ska jag ringa både ögonläkaren och skelspecialisten, läkare på barnkliniken då Leo måste ha ny medicin, Audionomen, kommunen så jag kan få ett möte och prata om assistent till Leo och hur vi ska göra så att det går så bra som möjligt på dagis!
Ska även försöka få tag i en genetiker och se om dom kan ge mig något svar på om jag kan få kolla om jag bär på 13q.

Idag åkte jag och Leo till stan för att jag behövde släppa tankarna och passade på att skämma bort han lite så det blev nya kläder, köpte även smink till mig och lite mat.
I helgen skulle vi egentligen ha åkt och träffa farmor och farmor men farmor är sjuk så det skjuts upp i två veckor, är så jäkla glad att jag har min familj och vänner som stöttar mig när allt känns jobbigt och genom allt som har varit. Visst vi har inte haft världens bästa kontakt då Leo var liten men det va svårt för oss alla och inte veta vad man ska säga att alla sörjde mm.
Men jag är glad att vi har gått vidare nu, men visst det kommer alltid upp frågor men man ska få ställa frågor och fundera för det är också ett sätt att bearbeta på!

Jag älskar er tack för att ni finns!

Kommentarer
Liz

Kan försttå att det är jobbigt, men du är en stark tjej Maria

2010-09-24 22:00:01
URL: http://wifeey.blogg.se/
monica andersson

vi är så glada för denna kontakt Hasses och mitt hjärta blöder för lilla Leo.Det är sant som sägs att blod är tjockare än vatten.Du ska se att allt kommer att bli bra Maria du ska inte behöva bära det här ensam. Vi finns här för dej och Leo.Stephan , Thomas och Cissi Miche och Tina .Du vet att vi är bara ett telefonsamtal bort ! Tveka inte att höra av dej !!! Kramar till Leo och dej !

2010-09-25 10:01:55
monica andersson

2010-09-25 10:14:42
monica andersson

verkar som mitt inlägg inte kom dit det skulle !! Försöker igen vill bara säga att Hasses och mitt hjärta blöder för Leo: Det sägs att blod är tjockare än vatten och det stämmer ! Du ska inte behöva bära detta jobbiga själv Maria . Vi finns här för dej bara ett telefonsamtal bort .Stephan, Miche & Tina , Thomas och Cissi ! Kramar till dej och Leo !

2010-09-25 10:19:35
Maj

Länge sen du skrev något här. Jag har lämnat FB.

2010-10-07 00:02:19
Maj

Ja du gör det bra. själv vet jag inte om jag skulle fixat det.

2010-10-07 00:03:57

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0