Ung&bortskämd

Har kollat på avsnitten som har varit och jag kan säga att skulle det nu komma ett till program så kommer jag aldrig att kolla på det!
Dom skulle ju bo i huset för att lära sig att ta hand om sig själv, sköta ett hem mm och den som gjorde bäst ifrån sig vinner en resa.
Dom som gjort bäst ifrån sig har ju åkt ut, Karolina och Paulina som är kvar sminkar ju sig ett sätter sig nån annanstanns för att slippa städa, och ja Daniel har lärt sig att göra saker och deltar mer.

Jag själv tyckte att Tim-Joel och Ellinor gjorde bäst ifrån sig, och som många säger kan jag nog hålla med om att det är en paktbildning som uppstått.

"jo dom andra föräldrarna sade en del saker dom inte tyckte du gjorde bra, men jag tycker du är jätte ducktig och du ska fortsätta precis som du gör!" BULLSHIT!!
Om man sminkar sig då deltar man inte i arbetet som det var meningen att dom skulle göra!

Kommentarer
Liz

Roligaste var ju " Ta gärna ut en matta det är grovjobb och slitigt"



Är iaf glad att daniel vann , men att TJ åkte ut är skandal

2010-12-22 08:24:43
URL: http://wifeey.blogg.se/
Nina, ensamstående mamma till Liam

Tycker också att det var helt sjukt att Tim Joel och Ellinore åkte ut. Det är ju uppenbart att papporna gaddade ihop sig. Tur att Daniel vann trots allt. Men det var dåligt röst-upplägg. Det funkar ju bevisligen inte att föräldrarna röstar, för vissa vägrar ju öppna sina ögon och inse att deras fjortis-döttrar kanske inte är så duktiga som dom tror.

2010-12-29 23:43:30
URL: http://nninaaw.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0